Top 5 rejse apps

Vi bestiller et hotel, køber billetter og ser de nærmeste attraktioner-alt sammen via smartphone. Det gør livet meget lettere. Men hvordan ikke at glemme, at du har brug for at besøge den mest historiske bygning, se ind i baren, som nævnte din kollega eller se de nærmeste byer med et minimumbudget? Vi taler om fem rejseapps, der kan være nyttige under din rejseplanlægning.

Eightydays.me
Eightydays.me er en budget rejse designer, der beregner priserne på rejseruten fra punkt A og tilbage og giver ud budget muligheder. Det ejendommelighed af tjenesten er, at 80 dage giver dig mulighed for at se så mange interessante steder i nærheden af byen, hvor du er.

Lad os sige, at du flyver til Paris på en forretningsrejse, og du vil have et par dage til at se ikke kun den franske hovedstad, men også den nærmeste by. I stedet for at lede efter egnede flyvemuligheder og hoteller, vil selve tjenesten generere mulige ruter. Brugeren kan vælge antallet af dage, angive budgettet og udelukke fra listen over byer, hvor han allerede har besøgt.

Maps.me
Maps.me opererer på grundlag af konstant opdaterede OpenStreetMap kort, så det er stadig en af de mest komplette og detaljerede navigation applikationer i et andet land. Brugeren kan selvstændigt uploade til smartphone kort over byer, hvor han kommer til at gå og bruge dem selv uden en forbindelse til netværket.

Maps.me har en enkel og klar grænseflade og god detalje: ansøgningen vil bane vejen til de vigtigste attraktioner, dit hotel og den nærmeste station, så du vil ikke gå tabt. Blandt andet er Maps.me tilgængelige fuldgyldige guidebøger, der synkroniserer med din placering, så brugeren ikke kun nemt kan navigere i terrænet, men også lytte til en lydguide om ethvert historisk område.

Hotel i aften
Hotel i aften er som en brændende tur til Tyrkiet. Brugere kan booke et sted til en overkommelig pris i sidste øjeblik. Ansøgningen genererer muligheder for hoteller, der af en eller anden grund er inaktiv, hvilket betyder, at omkostningerne ved værelser i dem vil være meget billigere.

Problemet er, at for at booke et Hotel mindst en uge før ferien vil du ikke lykkes, men hvis du har brug for at finde et værelse dagen før, vil denne service være meget nyttig. Alt du skal gøre er at træffe beslutning om en af de typer af indkvartering: standard hoteller, hostels, Boutiquehoteller, Spa hoteller, downtown hoteller eller B-B hoteller, samt private lejligheder. Hotel i aften giver dig mulighed for at reducere dine omkostninger og leje et luksusværelse til en rimelig pris.

Tripit
TripIt giver dig mulighed for at indsamle alle detaljerne i turen på ét sted, så brugeren kan tilføje alle de bookinger og billetter her, og tjenesten automatisk genkender data og bygger på deres rejserute, tilføjer oplysninger til kalenderen og minder om kommende rejse på forhånd.

TripIt vil også opdatere dine flyoplysninger regelmæssigt og annoncere åbningen af check-in. Desuden vil tjenesten bidrage til at opbygge den optimale vej fra lufthavnen til destinationen, mens tælle afstanden og den anslåede rejsetid.

Tripadvisor
Med TripAdvisor kan du sortere seværdigheder i en ny by i flere kategorier og vælge kun dem, der interesserer dig. Hertil kommer, gennem tilbuddet kan du læse rigtige anmeldelser og se billeder taget af andre brugere.

Den mobile version er også blevet flyttet til “ved siden af mig”-funktionen, som giver dig mulighed for at lære om de interessante ruter, der er placeret i nærheden af dig, og mulighederne for at finde de bedste hoteller, der allerede har modtaget Travellers ‘ Choice-prisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *