Skjulte funktioner og funktioner i YouTube, Facebook og telegram

Ifølge Statista rapport, Facebook har mere end 2.200.000.000 brugere. YouTube efterfølges af 1.900.000.000 aktive brugere over hele verden. Lukker top tre WhatsApp. I midten af 2018, antallet af mennesker, der bruger budbringeren nåede 1.500.000.000 mennesker.

Telegram, hvis publikum, selvfølgelig, er endnu ikke så imponerende (ca. 200.000.000 mennesker)-en af de sikreste budbringere, der sikrer fuldstændig fortrolighed af brugerdata.

Disse apps, sites eller budbringere vi bruger hver dag så ofte, at vi synes at kende alle deres funktionalitet. Der er en “Send”-knap, og her er “Skriv beskeden”. Men udviklere ikke kun regelmæssigt Fix bugs og bugs, men også tilføje nye muligheder og chips til mere bekvem brug. Vi taler om telegram, YouTube og Facebook funktioner, som du måske ikke har kendt om.

Skjulte telegram funktioner
Den cross-platform Messenger, som giver brugerne mulighed for at udveksle meddelelser og medier, dukkede op i midten af 2013, når telegram grundlægger Pavel Durov besluttet at teste MTProto teknologi. Det giver dig mulighed for at kryptere korrespondance ved høje belastninger og giver beskyttelse mod aflytning. Takket være det høje niveau af privatliv, ansøgningen begyndte at vinde popularitet. I starten af Messenger havde omkring 100.000 brugere, et år senere allerede 35.000.000, og i dag denne figur viser om 200.000.000 aktive brugere.

Telegram er en bekvem og enkel Messenger med mange funktioner, der gør brugeroplevelsen komfortabel, men det har et par ikke-indlysende chips. F. eks. ændre farven på meddelelser, hemmelig korrespondance og beskyttelse af chats med en adgangskode.

Uiøjne faldende læsning af korrespondance

Læs meddelelserne i telegram, men således at samtalepartner ikke kender det, kan du i fire korte trin. Den første ting at gøre, er at slå Air mode i indstillingerne. Derefter kan du læse beskeden sikkert, og så skal du lukke dialogvinduet og slukke for luft tilstanden.

Besked systematisering

Har du også blandede meddelelser, advarsler og meddelelser fra korrespondance? For at organisere denne tråd har Messenger en klient, der hjælper med at opdele meddelelser i grupper og faner. Hvis din smartphone kører på iOS, kan du downloade Loopyfortele gram eller TechGram fra AppleStore. Ejere af Android-smartphones kan finde PlusMessenger-kunder i GoogleStore.

Beskyt chats med en adgangskode

Vigtige chats i telegram kan være beskyttet med adgangskode, så udenforstående ikke kan læse dem. For at gøre dette, kan du komme op med en fire-tegn adgangskode i afsnittet kode-password, hvorefter hver chat vil have en særlig lås ikon, der skal “lukket”. Nu, hvis en anden ønsker at læse chatten i telegram, de bliver nødt til at indtaste adgangskoden først.

Hemmelige chats

Hemmelige chats i telegram forsvinder næsten umiddelbart efter at have læst, så Tredjepartsbrugere ikke har evnen til at opfange beskeder. For at aktivere denne tilstand skal du gå til brugerens profil og klikke på linjen “Start en hemmelig chat”. Umiddelbart derefter åbnes et nyt dialogvindue med et låseikon i Messenger, og der vises et timer-ikon i meddelelses indtastningslinjen. Brugeren kan sætte det tidspunkt, hvor teksten i meddelelsen kan læses.

Skjulte YouTube chips
YouTube video hosting bruges af omkring 14% af befolkningen i Kasakhstan. De bedste kanaler på YouTube omfatter “Aminika Vitaminka”, gakku TV og Channel Seven. Ifølge social blade har mere end 3.300.000 brugere tilmeldt sig Amina Malgazhdar’s Channel. Den musikkanal gakku TV og Channel Seven har 1.600.000 og 1.300.000 abonnenter. Men, YouTube har længe været ikke kun en platform med underholdning indhold, men også åbnet mulighed for at studere alle, foredrag, tutorials og vlogs for rejsende. Hvad er kun uddannelsesprojekter som Arzamas.

Hvordan kan “skjulte” video hosting funktioner gøre det lettere for dig at opleve det?

Visning af timer

At se videoen ikke sidste-fordi det sker, at alt Klik og klik “Se mere”-youTube har en timerindstilling, som minder dig om at slappe af. Du kan tænde den sådan her: Klik på linjen “indstillinger” og derefter “Mind mig om at hvile.” Brugeren kan vælge et passende interval på 15 minutter til 2 timer. Så snart den indstillede tid er udløbet, vises et billede af en abe på skærmen med indskriften: “er det ikke tid til at hvile?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *