6 Produktivitetsapps

Smartphones er en integreret del af vores liv. Vi ser film, reagerer på arbejds breve, kommunikerer med venner på sociale netværk. Med udbredelsen af apps er smartphones også blevet et værktøj til arbejde og Opgaveplanlægning. Apps hjælper dig med at holde fokus under overbelastning af arbejdet og gøre tingene mere produktive.

De mest populære apps i dette område forbliver Evernote (for Records), slack (Team Messenger) og Google Calendar. På trods af deres omfattende funktionalitet, de mangler tilpasningsevne og personalisering af brugernes behov og opgaver. Hvad er alternativerne?

Bære
Bear Notes brød ind i planlægningen app marked og skubbet ind i denne tilsyneladende niche-besatte program såsom Evernote og Wunderlist. Grundlæggerne, skinnende Frog Studios, havde flere andre apps på det tidspunkt, herunder 1Tap alarm, en iOS vækkeur, og Pixa og Delibar, en Developer program.

Bear’s arbejdsområde er inddelt i tre dele: et Kontrolpanel, en liste over noter og en redaktør. I den første kolonne vises de koder, du har brugt i arbejdet. I den anden del kan du finde parametre mellem posterne og kurven. Bear’s tekst editor er godt for både en lille liste af sager og en voluminøs essay.

Platforme: kun iOS

Instant
Instant er en slags Google Analytics til at måle produktiviteten i dit liv. App’en er en informationstavle, der viser, hvor meget tid du bruger på søvn, udfører arbejdsprocesser, hvor ofte du træner, og tid til meningsløs siddende på sociale netværk. Derudover kan du modtage ugentlige rapporter på en regelmæssig basis for at få en idé om de vigtigste “spere” af din tid.

Platforme: iOS og Android

Todoist
På grund af de mange opgaver går vi ofte tabt og forstår ikke altid, hvordan man prioriterer. Kun til sådanne formål er der Todoist-et program i form af en liste over opgaver, der kan tilpasses til brugeren. Den endelige liste er synkroniseret mellem alle andre enheder, og ved at prioritere brugeren, kan brugeren tydeligt se, hvad skridt til at tage for at opnå store mål.

Den gode nyhed er, at hver opgave har sit eget projekt og prioritet, og du kan se kommentarer eller vedhæftede filer i selve projektet. Tjenesten har også team support samt integration med forskellige tjenester og programmer. For mere bekvem synkronisering, app fungerer på alle platforme og har også en udvidelse til browser, email plugins og bærbare gadgets.

Platforme: iOS og Android

Habitica
En ikke-helt almindelig planlægning app tilbyder en legende tilgang til at holde din to-do liste. Habitica er et pixel legetøj designet til at motivere dig til at udvikle sig selv.

Alle dine opgaver er missioner, hvis opfyldelse giver dig mulighed for at hæve dit niveau og pumpe nye færdigheder (selv spillets valuta er).

Platforme: iOS og Android

Begreb
Udviklere fra forestillingen besluttet ikke at begrænse sig til én ting og skabt et program, der kan erstatte straks Google Docs, Evernote eller Trello. I forestillingen kan du tage noter, to-do-lister og vedhæfte dokumenter, tabeller og oprette canban-opslagstavler. I appen kan du tilføje eller slette elementer og indsamle dit perfekte produktivitetsværktøj.

Platforme: iOS og Android

Vane liste
Den app er baseret på princippet om produktivitet Jerry Seinfeld-en af de mest succesfulde komikere, skaberen og medforfatter af komedieserien Seinfeld, som modtog talrige priser. Den mest imponerende ting ved denne komistens karriere er den konsistens og udholdenhed, hvormed han gjorde arbejdet.

Den HabitList app virker på samme princip som Seinfeld selv-hjælpe dig med at opbygge sunde vaner og spore, hvor mange dage i træk du udfører forskellige daglige opgaver.

Platforme: kun iOS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *