5 nyttige teknologier til at arbejde i et andet land

Arbejdsmarkedet har ændret sig, og nu behøver du ikke at sidde på et kontor fra 9 til 6 for at gøre dit job. Du kan være ansat i en Kazakhstani virksomhed og fuldt ud opfylde dine arbejdsforpligtelser ved at sidde i en liggestol på en thailandsk strand.

Desuden, uanset om du er en Freelancer eller en medarbejder i et stort holdingselskab, der stadig har brug for at være på arbejde, vi alle nogle gange nødt til at stå over for presserende arbejde spørgsmål, mens du rejser. Hvordan finder jeg gratis internet og uddelegerer opgaver til medarbejdere, der er i et andet land? Hvad gør man med blokeringen, der blev dannet i e-mail-boksen? DAR og Informburo.kz forstår dette spørgsmål inden for rammerne af afsnittet “Just About Technology”.

Fælles projekter hos zenkit
De fleste hold, især hvis de arbejder i forskellige byer eller lande, men på et enkelt projekt, bruge tjenester som Trello eller slack. De hjælper med at koordinere arbejds processen og ved præcis, hvem der gør hvad og hvad. I mellemtiden er nye ansøgninger regelmæssigt vises på markedet, som kan konkurrere med dem. En af disse programmer er zenkit, ikke kun hjælper med at gennemføre fælles projekter, men også at organisere vigtige ting på ét sted.

Det vigtigste element i app er evnen til at skifte driftsformer inden for selve programmet. Lad os sige, at du er mere tryg ved at arbejde med en canban-tavle, og din kollega er vant til bordene. Den app inviterer alle til at vælge en bekvem tilstand for ham at arbejde på projektet og gennemføre det sammen. Du kan også fjerne data fra dine regneark, apps (den samme Wunderlist eller Trello), så du ikke behøver at indtaste nogen møder eller noter manuelt.

Det har tre tarifplaner, der kan skræddersys til at passe. Den gratis version kan ansætte op til 5 personer, og hvis du har mere end 20 medarbejdere i teamet, vil zenkit koste $9 pr. måned.

Overkommeligt Internet med Skyroam
I rejser, adgang til nettet uden for hotellet ofte bliver til en luksus. For at holde forbindelsen og ikke betale enorme summer, tilbyder Skyroam at bruge et universelt modem til at få adgang til det mobile internet.

En lille orange gadget med et virtuelt SIM-kort installeret på det forbinder til en af 200 teleoperatører og distribuerer Wi-Fi til 5 enheder på én gang. Omkostningerne ved modemet er omkring $125, og det daglige gebyr for brug af netværket afhænger af den by, hvor du er placeret. I gennemsnit er omkostningerne ved internettet via et sådant modem fra $9 pr. dag.

Find coworking gennem Wework
Hvis du nogensinde har prøvet at organisere en arbejdsplads i et andet land, du ved, hvor svært det er, fordi du er nødt til ikke kun at luge ud af cafeer fra søgeresultaterne (de er forbløffende forklædt som coworking), men også se mere eller mindre Et passende sted, hvor du vil have gratis Wi-Fi og arbejdsmiljø. For at gøre søgeprocessen lettere, det største websted og tilpasset Wework app hjælp med coworking overalt i verden.

Du skal blot angive navnet på byen, det område, hvor du opholder dig, og de omkostninger, du er villig til at betale for at leje en kontorplads. Også gennem tjenesten kan du finde som en arbejdsplads eller kontor, og et helt hovedkvarter for virksomheden. Tjenesten forbliver helt gratis.

Spark e-mail-kunde
Intet projekt kan forestillede sig uden post, som modtager snesevis af breve hver dag, der kræver svar. Spark-appen hjælper dig med at adskille alt, der er akkumuleret i din skuffe, mens du har haft travlt på udkig efter en ny coworking i en anden by. Gennem denne e-mail-klient, kan du adskille blokeringer af indkommende e-mails, tildele handlinger til swipes, og endda integrere tredjepartstjenester.

Alle indkommende e-mails er inddelt i fire kategorier: ny, mailing, fastgjort og indkommende. I den tildelte kategori er der vigtige bogstaver, i de nye-dem, du for nylig har modtaget, og i mailinglisten og alle de andre. Denne ordning hjælper med at løse de vigtigste bruger smerter-at gøre arbejdet med mail praktisk og at adskille de vigtigste ting fra den sekundære.

Redigering af Nuclino
Et andet alternativ til de apps, vi er vant til, Nuclino, er at dele dokumenter og redigere dem sammen. Den app har ikke så omfattende funktionalitet, men bare på grund af dette, kan du koncentrere dig om de vigtigste ting og ikke blive distraheret af tredjeparts chips og pop-ups. Import af billeder, citater, links til andre ressourcer og tekstformatering alle tilbyder Nuclio. Derudover giver appen dig mulighed for at sende invitationer til kollegaer, så du kan arbejde på projektet med dem. Du kan gemme det færdige dokument i PDF-eller Markdown-format og uploade det til netværket med et indbygget link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *